FeestCommissie

Op een dag loopt de FC in hun afritsbroeken door de weilanden van het hoge noorden. Het is fris en het waait flink, dus dan komt zo’n lange broek zeker van pas. Na een half uur flink de pas erin te hebben gezet, krijgen Willemijn en Joris het wel op hun heupen van al die extra lichaamswarmte: met de onderste pijpen wordt korte metten gemaakt.

Lucas en Ellis hebben daarentegen een andere manier gevonden om stoom af te blazen. Deze belhamels grijpen, in plaats van de onderste sectie te elimineren, beide een biertje uit de ene en een rietje uit de andere zak. Terwijl de rest van het clubje ze gedesoriënteerd aankijkt, legt Lucas lachend uit dat het bij deze niet om een afrits-, maar om een ‘adtritsbroek’ gaat.

Waar de stemming normaal altijd zo goed is, maakt vrolijkheid nu plaats voor jaloezie. Terwijl Joris de twee zuipschuiten al bijna aan wil vliegen, brengen Evie en Willem redding. Want wat zij uit hun broek toveren zal de vrede in de groep zeker tegemoetkomen: een schitterende karaf waar precies twee gouden dorstlessers inpassen. Het ontstaan van de ‘karafritsbroek’ is een feit! Gemoedelijk worden de groene knuppels opgedronken en de tocht over de Groningse steppe wordt voortgezet. De norsheid heeft plaatsgemaakt voor vrolijkheid.  

Met deze gedachte in het achterhoofd, zullen wij ons als FeestCommissie inzetten om de vele stress die het studiejaar kent weg te nemen en in te ruilen voor een aantal gezellige feestjes!

De FeestCommissie voor het jaar 2017-2018 bestaat uit:

Joris Hasselaar Voorzitter
Evie Potijk Secretaris
Lucas de Melo Penningmeester
Willemijn Slosser Promotiecoördinator
Willem Damhuis Sponsorcoördinator
Ellis van Can Algemeen lid

Je kunt de FeestCommissie bereiken via fc@studiosimobilae.nl

Sponsoren

Bavaria Bierkoerier't PakhuisSportief90Gelkinge 9