Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Als lid van Studiosi Mobilae kan je deelnemen aan de open activiteiten als borrels en de activiteiten op inschrijving. Inschrijven voor activiteiten geschiedt middels de site en de mobiele applicatie van Studiosi Mobilae. Wanneer je je inschrijft voor een activiteit ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.Deze houden in dat wanneer je je afmeldt voor een activiteit na de uiterste inschrijfdatum en er geen vervanging voor jou gevonden kan worden je verplicht bent de activiteit te betalen. De deelname aan activiteiten van Studiosi Mobilae is altijd op eigen risico. Tijdens de activiteiten van Studiosi Mobilae kan beeldmateriaal gemaakt worden voor op de website en de mobiele applicatie of andere promotiedoeleinde. Bezwaar maken over beeldmateriaal waar je op staat kan altijd gemaakt worden middels een mail naar secretaris@studiosimobilae.nl.

Bij de inschrijving wordt het maximale bedrag voor de activiteit gegegeven. Betaling van de activiteiten geschiedt achteraf middels een automatische incasso.

Afmelden als lid
Wil je jezelf afmelden als lid van Studiosi Mobilae? Geef het bestuur dan vóór 1 september van het nieuwe verenigingsjaar schriftelijk bericht van je afmelding. Dit kan per e-mail (secretaris@studiosimobilae.nl) of per post (Antonius Deusinglaan 1 - FA34, 9713 AV Groningen). Je krijgt dan binnen 14 dagen een bevestiging van je afmelding. Wanneer je je afmeldt ná 1 september van het nieuwe verenigingsjaar ben je verplicht de contributie van dat verenigingsjaar te betalen. 
Afmeldingen op een andere wijze worden als ongeldig beschouwd.

Sponsoren

Bavaria Bierkoerier't PakhuisSportief90Gelkinge 9