Lid worden

Lid worden van Studiosi Mobilae? Als eerstejaars ontvang je in augustus een informatiepakket van de opleiding, hier zit ook een lidmaatschapsformulier bij. Ontvang je deze niet, of ben je geen eerstejaars, kom dan tijdens de inloopuren eens langs in de bestuurskamer om je aan te melden! De inloopuren zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 14.00 uur.

Lid worden kan alleen indien je ingeschreven staat als student Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). De contributie wordt jaarlijks door de Algemene Leden Vergadering vastgesteld en bedraagt € 16,- voor het jaar 2017 - 2018.

Het formulier kan ingevuld en voorzien van pasfoto opgestuurd worden naar:
Studiosi Mobilae
Antonius Deusinglaan 1 - FA 34
9713 AV Groningen

Je kunt het formulier met pasfoto natuurlijk ook langsbrengen in de bestuurskamer. De bestuurskamer zit in de studentengang in de kelder van de Medische Wetenschappen Faculteit (kamernummer S02). Tijdens de inloopuren is altijd iemand van het bestuur aanwezig, maar buiten de inloopuren om kun je natuurlijk ook altijd even langslopen.

Het lidmaatschapformulier bestaat uit een machtigingsformulier en een doorlopende machtiging voor de incasso. Je vindt deze hier

 

Sponsoren

Bavaria Bierkoerier't PakhuisSportief90Gelkinge 9