Stages en afstudeerprojecten

Onder studenten Bewegingswetenschappen is niet altijd even goed bekend waar afgestudeerde bewegingswetenschappers een plek kunnen innemen op de arbeidsmarkt. De meeloopdagen en stages kunnen je helpen dit beeld te verduidelijken. Tijdens je studie zijn verschillende momenten waarop je een stage kan lopen, waaronder in de minorruimte van de bachelor, tijdens een academische opdracht of tijdens je master afstudeerproject

Vanuit de revalidatiegeneeskunde afdeling van het UMCG wordt een grote studie ‘Central Sensitization and Physical Functioning’ opgezet. Dit is een grote studie welke uitgevoerd wordt in het Beatrixoord, Haren in samenwerking met anderen instellingen in de wereld. Aan deze studie kunnen ook Bewegingswetenschappers meedoen:

- Bachelorstudenten kunnen een academische opdracht doen, kijk hier voor meer informatie. 

- Masterstudenten kunnen een afstudeeropdracht doen, kijk hier voor meer informatie.

Hieronder staat een overzicht van stagemogelijkheden waarvoor je je kunt aanmelden als student Bewegingswetenschappen. Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. Om studiepunten (EC’s) te krijgen voor een stage moet je een academische opdracht uitvoeren tijdens je stage. De opleiding heeft een document opgesteld waarin de eisen die hieraan verbonden zitten verduidelijkt worden. Dit document is hier te vinden. Op Nestor is een aanvraagformulier te vinden, die je dient in te leveren is bij de stagecoördinator. Voor meer informatie betreffende stagemogelijkheden kun je contact opnemen met bestuur@studiosimobilae.nl of de met studieadviseur, Corien Plaggenmarsch. Op Stagebank VvBN staan stages van VvBN.

Sport:

Revalidatie:

Veroudering:

Sponsoren

Sportief NegentigGelkinge9ProCareUMCGHet pakhuis