Fysiopraktijk Kollum-Grijpskerk

Fysiopraktijk Kollum - Martijn Doorn:

"In de eerstelijnszorg ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk (www.pmc-kollum.nl). Een pluspraktijk waar we met elf fysiotherapeuten en één oefentherapeute brede en gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg leveren. Hierbij werken we lokaal, regionaal en landelijk samen in zowel multi- als monodiscplinaire netwerken en zorgketens.
Gedurende mijn studies Bewegingswetenschappen (2001- 2005, Rijksuniversiteit Groningen) en Fysiotherapie (2005-2008, Hanzehogeschool Groningen) raakte ik geïnteresseerd in centraal neurologische problematiek. Juist de uitdaging waarbij je als hulpverlener interdisciplinair en multidisciplinair moet denken en handelen, spreekt mij ontzettend aan. Hierdoor kun je ondanks de vele beperkingen als gevolg van een ziekte of aandoening, nog veel betekenen voor de patiënt en omgeving. Kijken naar ieders individuele mogelijkheden en kwaliteit van leven staan hierbij voorop. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met centraaal neurologische aandoeningen. Deze zijn complex en hebben vaak grote gevolgen op allerlei terreinen. Voor optimale (na)zorg is goede samenwerking, ervaring en kennis dan van groot belang.
Ik vind het een mooie uitdaging om de praktische wereld van de Fysiotherapie te kunnen combineren met de theoretische wereld van de Bewegingswetenschappen. Ook als kwaliteitsmedewerker binnen onze praktijk kan ik deze twee werelden combineren in één.  Loop een dagje mee als je die combinatie ook een keertje wilt zien:)"

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar secretaris@studiosimobilae.nl

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel