Bedrijven en vacatures

Hieronder staan verschillende links naar voorbeelden van vacatures en bedrijven waar je als bewegingswetenschapper kunt gaan werken. Weet je zelf nog een openstaande vacature of denk je dat we een belangrijk bedrijf zijn vergeten, laat het ons weten! Ook vind je hier vacatures voor medezeggenschapsfuncties voor studenten.

Vacatures

 • Clinical Data Manager
   
 • Harting-Bank: Technisch Adviseur
   
 • Urban Sports Performance Centre zoekt stagiaires in de bewegingssector! - USPC
   
 • FitCare4U & BIMT en Handenkamp
  Zoek jij een leuke minor of stage? Of wil je gewoon vrijwilliger zijn? Adelante is een zorggroep met volwassenenrevalidatie & arbeidsreïntegratie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen en audiologie & communicatie als kernactiviteiten. Binnen de Kinderrevalidatie organiseren ze een tweetal kortdurende intensieve therapeutische programma's waar ze vrijwilligers/stagiaires voor zoeken.

  Hier vind je de poster voor meer informatie over deze programma's. Wil je je inschrijven? Hier vind je het inschrijfformulier voor FitCare4U en hier vind je het inschrijfformulier voor het Hand-in-Hand-survivalkamp!
   
 • Factory CRO is al dertig jaar actief als klinisch contract onderzoeksorganisatie die studies opzet en uitvoert voor de medische hulpmiddelen industrie. Wij organiseren patiënten studies door heel Europa, VS en Australië. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bilthoven waar we met een team van ongeveer 35 medewerkers een dynamische organisatie vormen en waar veel ruimte is om zelfstandig projecten uit te voeren. Je komt terecht in een hecht team, waarin wordt gewerkt op kwalitatief hoog niveau. Het terrein waarop de onderzoeken plaatsvinden zijn zeer divers: orthopedie, chirurgie, urologie, cardiologie, wondgeneeskunde etc. Klik voor openstaande vacatures op de volgende link
  Op dit moment heeft staat er een vacature open voor een Clinical Data Manager en een Medical Writer

 

 • Het Instituut voor Sportstudies doet mee aan het landelijke onderzoeksproject Start (V)aardig. Binnen dit onderzoek ligt de focus op de beweegvaardigheid van kleuters en hoe deze zo efficiënt en effectief mogelijk kan worden bevorderd door de buurtsportcoach.

  Afgelopen jaar zijn de nulmetingen geweest en begin 2021 staat T1 gepland. Het streven is om in de maanden januari en februari 500-600 kinderen uit groep 1, 2 en 3 van scholen uit regio Groningen te meten die betrokken zijn bij Start (V)aardig. De metingen bestaan uit een beweegbaan, BMI en twee korte vragenlijsten. Hiervoor zijn we op zoek naar testleiders!

  Lijkt het je leuk om (meer) ervaring op te doen met testen en meten en zie je het zitten om corona-proof testen af te nemen bij jonge kinderen? Neem dan voor 5 december contact op via de mail met Ingrid van Aart (i.van.aart@pl.hanze.nl) en Roos Dreijer (r.d.s.dreijer@pl.hanze.nl).  
  We verwachten dat je in de maanden januari en februari minimaal twee dagen per week beschikbaar bent. De financiële vergoeding bedraagt 7.50 tot 10 euro per uur. Ben je student BW en ook geïnteresseerd? Neem dan contact op om te kijken naar mogelijkheden.

Vragen? Stuur dan een mail naar secretaris@studiosimobilae.nl.

Banen

Algemene banensites voor bewegingswetenschappers

Specifieke websites

Bedrijven

Revalidatie

Sport

Veroudering

Techniek

Sponsoren

ProCareHet pakhuisBelsimpelXsensSkiline