Nieuws

Ouderdag

Lisa van Beers
15 februari 2021

Vrijdag 12 februari was het weer zo ver, de jaarlijkse ouderdag stond op de planning!

Er werden twee interessante online colleges over de werking van spieren en over sport en talent gegeven. Daarna was er voor de deelnemers de keuze uit vier interactieve workshops: fysiologie, matlab, anatomie en casus BW kwamen allemaal aan bod. Als afsluiter was er nog een leuke kahoot gemaakt over de inhoud van de colleges en de workshops, en natuurlijk kon hierin het studentenleven van een BW’er niet ontbreken!

Ondanks dat we dit jaar de ouders helaas niet konden verwelkomen op de faculteit, was het een zeer geslaagde online ouderdag. Het was een dag waar een hoop ouders hebben genoten en waar een veel beter beeld van de studie die hun zoon of dochter doet is ontstaan. Docenten, student-assistenten en deelnemers dankjewel voor deze mooie dag!

Sponsoren

Gelkinge9UMCGHet pakhuisXsensSkiline