Nieuws

MC Beyond the Master

Tom Panneman
17 februari 2021

Dat Bewegingswetenschappen (BW) een leuke studie is, is absoluut een feit. Maar wat je nou kan worden met deze studie en wat het banenperspectief is na de studie, is redelijk onbekend. Om deze reden hebben wij, de MasterCommissie, dinsdag 16 februari een aantal alumni leden uitgenodigd, die ook BW gestudeerd hebben en die nu werkzaam zijn. Zij gingen 1 voor 1 vertellen over hun baan, namen ons mee in een normale werkdag en ze vertelden hoe ze bij deze plek gekomen zijn. Het mooie was dat de sprekers dezelfde studie hebben gevolgd, maar allen op totaal verschillende plekken uitgekomen zijn. Ook reageerden de sprekers enthousiast op vragen vanuit de studenten en gaven ze tips en tricks voor het zoeken en het solliciteren voor een baan. De masterstudenten zijn veel te weten gekomen, waarbij we hopelijk veel twijfels hebben weggehaald. Al met al, een geslaagde activiteit!

Sponsoren

Gelkinge9UMCGBelsimpelXsensSkiline