Nieuws

BECendmakingsborrel

Kiki Koopman
20 januari 2021

Deze dag stond al maandenlang rood omcirkeld in ieders agenda. De Vraag Der Vragen zou EINDELIJK worden beantwoord; Waar gaat de BEC dit jaar naartoe? Wij als commissie wisten dit allang. Met bloed, zweet en tranen hebben we het al die tijd voor ons weten te
houden. Menig bak is getrokken vanwege het noemen van de bestemming, in plaats van het codewoord; Wuhan. Maar 18 januari werd die last van onze schouders genomen, het was tijd voor de BECendmaking. Online en dus iets anders dan de Studiosi-leden gewend zijn, maar daarom zeker niet minder leuk. Deelnemers konden van tevoren een verrassingspakket ophalen, met daarin een heerlijk shotje vodka en klei. Iedereen mocht daarmee zijn eigen shotglaasje ontwerpen! Bij de een werd dat een waar hoogstandje, bij de ander ietsjes minder. Maar iedereen deed z’n best! Nadat alle creaties geshowd waren, werd door middel van een puik staaltje film- en edit werk dan eindelijk bekendgemaakt waar de reis hopelijk naartoe gaat; *Tromgeroffel* Het Poolse Warschau!

Sponsoren

Gelkinge9ProCareHet pakhuisBelsimpelXsens