Nieuws

Overlijdensbericht medische student

08 januari 2021

Met grote verslagenheid heeft M.F.V. Panacea kennis genomen van het plotselinge overlijden van Saskia Mulder. Saskia is sinds 2017 lid geweest van M.F.V. Panacea. Ze heeft tijdens deze periode in verschillende commissies gezeten. Ons medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van Saskia en wij wensen ieder veel sterkte met dit grote verlies.

Voor M.F.V. Panacea breekt nu een periode van rouw aan. Tijdens deze periode (7 januari tot en met 11 januari) zullen de bestuurskamer en andere ruimtes van de M.F.V. Panacea gesloten zijn. Studiosi Mobilae toont haar oprechte medeleven.

Het is begrijpelijk dat sommigen van jullie, vrienden of hechte studiegenoten van Saskia, behoefte hebben om te praten over haar overlijden. De huidige coronamaatregelen maken dit erg lastig. Voor de mensen die hier behoefte aan hadden, heeft M.F.V. Panacea hier iets op bedacht. 

M.F.V. Panacea heeft op vrijdag 8 januari om 20:00 uur met het gehele bestuur en met degenen die daar behoefte aan hadden een kaars aangestoken ter nagedachtenis aan Saskia. Op die manier was iedereen, ondanks het feit niet samen te kunnen zijn, in gedachten samen. 

Wij wensen de familie en vrienden van Saskia nogmaals veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Onze gedachten gaan naar jullie uit.

Het achttiende bestuur der Studiosi Mobilae

Sponsoren

Gelkinge9UMCGHet pakhuisBelsimpelXsens