Nieuws

Symposium: Drive of Motion

30 november 2020

Op 26 november vond het Symposium plaats met als thema: Drive of Motion. Verschillende sprekers vertelden de ruim 400 bezoekers wat ons helpt te bewegen. De ene lezing ging over fysieke en mentale vermoeidheid, waar de anderen gingen over zelfregulatie of de invloed van voeding op een topprestatie. Ook de workshops werden enthousiast ontvangen door de deelnemers. De onderwerpen die gekozen konden worden waren: blessurepreventie, sporten met een visuele beperking, intermittent living en surftherapie. 

Het was de eerste keer dat het Symposium online werd gehouden en dan bracht best wat druk met zich mee. Toch heeft de SymposiumCommissie het voor elkaar gekregen om er een mooie en interessante dag van te maken.  Ondanks dat je het Symposium dit jaar thuis vanuit je luie stoel kon bekijken, was het geen moment saai. Alle onderwerpen die behandeld werden waren interessant en pasten goed bij de studie en het thema Drive in Motion. 

Sponsoren

Gelkinge9Het pakhuisBelsimpelXsensSkiline