Nieuws

Dies Natalis

19 december 2020

Studiosi Mobilae werd 19 december al weer 35 jaar. Natuurlijk moest dit gevierd worden tijdens de jaarlijkse Dies Natalis. Dit jaar kon het helaas niet zoals andere jaren, maar de FataalCie heeft geprobeerd er toch nog het beste van te maken. Er werden leuke quizjes bedacht met verschillende vragen over de vereniging en de FeestCommissie. Hier zat ook een leuk thema aan verbonden: Catchy Color Combo’s. Het was dus de bedoeling dat je met je (kleine) groepje dezelfde kleur outfit droeg. Dit was niet het enige, want de FC had ook een bierpakket geregeld voor iedereen met heerlijke speciaalbiertjes en deze kon iedereen van tevoren bij de bestuursleden ophalen. Om half 8 begon het dan, de online quizavond onder het genot van spebi’s. De leden van de feestcommissie zaten in tweetallen bij elkaar en presenteerden hun quizjes aan een andere groep. En dat allemaal via Collaborate, daar waren heel wat technische vaardigheden voor nodig. Gelukkig ging het allemaal soepel en werd het nog een hele gezellige Dies Natalis. Hier willen we alle aanwezigen natuurlijk voor bedanken!

Sponsoren

Gelkinge9UMCGHet pakhuisBelsimpelXsens