Nieuws

Kick-off en Pubquiz introductieperiode

31 augustus 2020

Zaterdag 29 augustus stond de kick-off van de introductieperiode gepland bij de Hoornse plas. Het leek even een regenachtige dag te worden, maar tegen de tijd dat iedereen bij zijn studiosi-ouders in hun groepje zat begon het al weer op te klaren. De middag stond in het teken van elkaar leren kennen door middel van het spelen van spellen. Fruiten, springtouwen, de koning zegt, zie je de maan, van wie is de driehoek... Het kwam allemaal voorbij. De dag werd afgesloten met een heerlijke pizza van Domino’s.

Een dag later was het alweer tijd voor de tweede activiteit: de online pubquiz. Veel van de groepjes zijn bij elkaar gekomen om eraan deel te nemen, super leuk! Van vragen over Groningen en Bewegingswetenschappen naar het raden van liedjes en herkennen van IC of (kandidaats)bestuursleden op foto’s. Dankzij de pubquizmasters die maar fanta bleven drinken en door bleven praten was het nooit stil en nooit saai. Zo gemotiveerd als iedereen was, bleef er toch maar één echte winnaar over!

Sponsoren

Gelkinge9UMCGHet pakhuisBelsimpelSkiline