Nieuws

Online lezing

03 juni 2020

Donderdag 28 mei was onze eerste online BIC-activiteit! Afke van de Wouw heeft met haar collega Yara van Gendt van WOUW Performance Coaching online in Collaborate een lezing gegeven. Het was een interessant en interactief college. Afke is naast bewegingswetenschapper ook sportpsychologe. Binnen WOUW Performance Coaching coachen zij sporters, coaches en sportteams op het gebied van prestatiegedrag, communicatie, spelinzicht en techniek. Dit heeft zij onder andere bij FC Utrecht, VVV Venlo, KNHB en NOC*NSF gedaan. Tijdens haar lezing behandelde ze ook de psychologische kant van een blessure. Zo hebben we geleerd dat doormiddel van visualisatie het genezingsproces in het lichaam bevorderd kan worden, waardoor een patiënt effectiever en sneller kan herstellen. Het was een geslaagde lezing en wij willen Afke en Yara nogmaals hartelijk bedanken.

Sponsoren

Gelkinge9ProCareBelsimpelXsensSkiline