Nieuws

Commissieleden gezocht!

09 september 2019

Ook dit jaar is Studiosi Mobilae op zoek naar enthousiaste studenten uit alle studiejaren die deel uit willen maken van een commissie! Er zijn veertien commissies waarvoor je kunt solliciteren. Voor de meeste daarvan kan dat nu al, maar voor de ActiviteitenCommissie, AlmanakCommissie, LustrumCommissie, VIB-does-SMdagCommissie en de WorkshopCommissie zal je nog tot november moeten wachten. De commissies van Studiosi Mobilae zijn gericht op het organiseren van zowel studie- als fungerelateerde activiteiten. Deelnemen aan een commissie biedt je de mogelijkheid om samen met je commissiegenoten uitdagende en verrassende activiteiten op touw te zetten. Hierdoor zal je op gebied van organiseren en samenwerken veel ervaring opdoen. Daarnaast zullen de commissieavonden en activiteiten je een hoop gezelligheid bezorgen en is het een leuke manier om studenten uit andere jaarlagen te leren kennen! Hieronder vind je een beschrijving van de commissies van Studiosi Mobilae. Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om van start te gaan? Twijfel dan niet en solliciteer! Dit kan door vóór zaterdag 21 september een mailtje met je sollicitatie te sturen naar sollicitatie@studiosimobilae.nl. Vermeld hierin:

  • Wie je bent

  • Voorkeur commissie(s)

  • Motivatie

  • Ervaring

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Bart Stoel
Kandidaatsbestuurslid Interne Zaken ’19-‘20
06-43229245
internezaken@studiosimobilae.nl 
 

ActiviteitenCommissie (AC)

De AC organiseert een gezellige afsluiting voor het studiejaar met de fundag. Dit is een gezellige dag vol sport en spel, die de AC helemaal zelf in elkaar zet. Daarnaast mag je met funkamp al je creativiteit gebruiken om met zoveel mogelijk BW’ers een onvergetelijk weekend te beleven! Lijkt het je wat om dit moois te organiseren? Houd die gedachte dan nog even vast, want in november kun je solliciteren voor de AC!

AlmanakCommissie

De AlmanakCommissie zorgt ervoor dat er over een jaar voor alle leden een mooie almanak beschikbaar is. Hierin vind je wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en kun je een overzicht van alle leden bekijken. De almanak heeft elk jaar een leuk thema, die de commissie zelf bepaalt. Zou je het leuk vinden om de almanak te maken en er je eigen draai aan te geven? Heb dan nog even geduld, in november kun je je aanmelden voor deze commissie!   

BenefietCommissie

De BenefietCommissie organiseert de benefietweek. Tijdens deze week zijn er allemaal leuke acties waarmee geld wordt opgehaald voor een goed doel. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een veiling of een feest. Binnen de commissie is er veel vrijheid om samen met je commissiegenoten originele ideeën voor deze week te verzinnen. Bovendien organiseer je als BenefietCommissie aan het einde van het schooljaar een liefdadigheidsactiviteit. Is dit echt iets voor jou? Solliciteer dan snel voor de BenefietCommissie!

Binnenlandse Excursie Commissie (BIC)

Als BIC ben je verantwoordelijk voor de organisatie van studiegerelateerde activiteiten. Door het jaar heen organiseer je binnenlandse excursies die interessant zijn voor studenten Bewegingswetenschappen, zoals een bezoek aan het NOC*NSF of FC Groningen. Wil jij je medestudenten de mogelijkheid geven om een kijkje te nemen in het werkveld van bewegingswetenschappers? Meld je dan aan voor deze commissie!

Buitenlandse Excursie Commissie (BEC)

Als BEC heb je de taak om voor een groep enthousiaste studenten Bewegingswetenschappen een onvergetelijke studiereis naar het buitenland te organiseren. Je krijgt veel vrijheid in het bepalen van de bestemming en het programma. De reis is een mooie combinatie van gezelligheid, studiegerelateerde activiteiten en cultuur opsnuiven. Daarnaast organiseert de BEC een liftwedstrijd in september. Welk koppel bereikt liftend het snelst de geheime bestemming? Lijkt het jou een uitdaging om contacten in het buitenland te leggen en deze reizen te organiseren? Twijfel dan niet langer en solliciteer voor de BEC!

FeestCommissie (FC)

Een feestje mag zeker niet ontbreken! Als FeestCommissie ben jij verantwoordelijk voor de organisatie en het verloop van de maandelijkse borrels. Deze borrels vinden elke laatste maandag van de maand plaats in onze stamkroeg Gelkinge 9. Met een leuk thema op z’n tijd is het iedere keer weer een groot succes! Daarnaast organiseer je het gala en de Diës Natalis, de verjaardag van de vereniging. Ben je creatief en wil je deze toffe feesten organiseren? Meld je dan aan voor de FC en je weet zeker dat je niks van de feestvreugde zal missen!

IntroductieCommissie (IC)

De eerste kennismaking met onze vereniging wordt verzorgd door de IntroductieCommissie. De IC organiseert het introductiekamp voor de nieuwe studenten Bewegingswetenschappen. Met je commissiegenoten zorg je ervoor dat de nieuwe studenten op een spetterende manier kennis maken met Studiosi Mobilae en niet te vergeten met elkaar. Je zult ook de ouderdag, het Running Dinner en het eindintroductiefeest op je nemen. Weet jij al hoe je de introductieperiode komend jaar nog leuker wilt maken? Meld je dan aan voor de IC!

LustrumCommissie (LC)

Iedere vijf jaar viert Studiosi Mobilae het lustrum! Een week waarin we het bestaan van de studievereniging groots mogen vieren. De kans om deel uit te maken van de LustrumCommissie komt tijdens jouw studententijd maar één keer aanwaaien. Vind jij het nou leuk om deze unieke kans aan te gaan en een week vol met grote activiteiten te organiseren? Bereid dan in de maanden september en oktober je mooiste sollicitatie voor en sla je slag tijdens de sollicitatie in november. De zevende LustrumCommissie ooit van Studiosi wil jou!

MasterCommissie

Ben je bezig met je master en lijkt het je leuk om een aantal borrels en activiteiten voor mede master studenten te organiseren? Dan ben jij uitermate geschikt als commissielid voor de MasterCommissie! De MasterCommissie organiseert door het jaar heen vier borrels en twee activiteiten waarbij in sommige gevallen ook PhD’s, docenten of alumni aanwezig zullen zijn. Wil jij zorgen dat er mooie activiteiten voor de master studenten plaats zullen vinden, stel jezelf dan beschikbaar voor de MasterCommissie!

ReportCommissie (RC)

De ReportCommissie is de nieuwste commissie van Studiosi Mobilae! Je hebt een afwisselend takenpakket, waardoor je veel ervaring opdoet met verschillende vaardigheden. De ReportCommissie maakt aftermovies van activiteiten van Studiosi Mobilae en aan het einde van het jaar wordt de jaarfilm gemaakt. Deze bevat alle activiteiten van het afgelopen jaar. Daarnaast zorgt de ReportCommissie voor het uitgeven van de ‘Bewogen’ en de ‘In BW’ging’, dit zijn de verenigingsbladen van Studiosi Mobilae. Ze bevatten onder andere artikelen over activiteiten en columns van afgestudeerden. Ook mogen er ieder jaar twee mensen van de RC mee op introductiekamp! Lijkt het je leuk om plaats te nemen in deze nieuwe commissie? Solliciteer dan nu!  

SportCommissie (SpoCo)

De SportCommissie organiseert door het jaar heen verschillende sportactiviteiten; de wintersport, de Batavierenrace en een vrije activiteit. Zorg jij dat Studiosi zich goed vermaakt op de piste en tijdens de après-ski? Of wil je de leden helpen trainen om het Studiosi-record te evenaren bij de Batavierenrace? Meld je dan aan voor de Spoco en maak het mogelijk!

SymposiumCommissie (SC)

Het symposium is een dag in het thema van een bewegingswetenschappelijk gerelateerd thema. De symposia die de afgelopen jaren door Studiosi Mobilae georganiseerd zijn, hebben zich allemaal bezig gehouden met revalidatie, topsport en veroudering. Op het symposium zijn er interessante lezingen en workshops voor alle bezoekers. Tijdens de voorbereiding van deze ééndaagse activiteit zullen de commissieleden zich bezighouden met het benaderen van sprekers, het zoeken van sponsoren en het opzetten van het programma. Wil jij een jaar bezig gaan om met een leuke groep studenten deze dag mogelijk te maken? Meld je dan snel aan voor deze commissie.

VIB-does-SMdagCommissie

Bewegingswetenschappen is niet in zijn eentje in Nederland, maar heeft ook een leuke zustervereniging in de hoofdstad van ons land. Deze studievereniging van Bewegingswetenschappen in Amsterdam heet VIB. Ieder jaar gaan de verenigingen bij elkaar op bezoek. En zo mag komend jaar VIB weer eens de tocht naar Groningen afleggen. Tijdens deze dag zal sport, spel en studie allen gecombineerd worden . Wil jij nou deze dag, die in het teken staat van nieuwe vriendschappen, maar ook zeker van gezonde strijd, organiseren? Deze commissie start in november, dus heb nog even geduld! 

WorkshopCommissie (WoCo)

Vind jij het leuk om workshops te organiseren voor Bewegingswetenschappers uit verschillende studiejaren? Dan is de WoCo iets voor jou! Je hebt de vrijheid om op zoek te gaan naar workshops die jullie interessant vinden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een workshop sporttapen of anatomie in vivo. Daarnaast organiseer je de jaarlijkse reanimatiecursus. Je kan je in november aanmelden voor de altijd gezellige en uitdagende WoCo!

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel