Nieuws

Nationale Studenten Enquête

26 februari 2019

Nationale Studenten Enquête in je mail, doe mee en geef je mening!

De Nationale Studenten Enquête 2019 (NSE) is van start gegaan! De NSE is een landelijk onderzoek waarin jaarlijks tienduizenden studenten hun mening geven over hun studie. Ook de Rijksuniversiteit Groningen doet hier dit jaar weer aan mee!

Waarom meedoen aan de NSE?
Met de resultaten van de NSE krijgen (aankomende) studenten inzicht in de beoordeling van opleidingen via onder andere de website Studiekeuze123, Elsevier en de Keuzegids Hoger Onderwijs. Bovendien kan de RUG met jouw oordeel de kwaliteit van het onderwijs verbeteren. Doe mee, en geef je mening over jouw studie en over de RUG! Wanneer je de enquête uiterlijk 22 maart invult, maak je kans op een van onderstaande prijzen:
 Een reischeque t.w.v. € 2.000,- of
 1 van de 500 Ticketmaster eGiftcards t.w.v. € 20,-

Exclusief voor RUG-studenten worden daarnaast nog extra prijzen verloot:
 4x een bol.com bon t.w.v. € 250,-
 10x I shop RUG hoodie

Zo werkt het:
 Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Via de link in de mail kun je direct beginnen. Heb je vorig jaar ook meegedaan? Laat ook nu je stem weer horen, want meedoen blijft waardevol. Kijk voor meer informatie op www.nse.nl.
 Iedere student heeft op 30 januari 2019 de eerste mail ontvangen, mocht je deze niet meer kunnen terugvinden, kun je via onderstaande link de enquête opnieuw opvragen: https://www.studiekeuze123.nl/nse-studenten

Wat is de NSE?
De NSE valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123. Deze stichting is een initiatief van de studentenorganisaties ISO en LSVb en de onderwijskoepels Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau GfK.

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel