Nieuws

Solliciteer voor de O&O-raad!

18 februari 2019

Ben jij kritisch en leergierig, vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ben jij geïnteresseerd in het onderwijs en/of onderzoek binnen het UMCG? Lees dan zeker verder, want de sollicitaties voor de Onderwijs- en Onderzoeksraad (de O&O-raad) staan voor de deur!

De O&O-raad is het hoogste medezeggenschapsorgaan van de Faculteit Medische Wetenschappen. Enkele keren per maand overleggen wij met o.a. de Raad van Bestuur van het UMCG, intern, met ProMove en andere medezeggenschapscommissies. Naast lopende zaken voor Bewegingswetenschappen bespreken wij ook zaken voor het Onderzoek, Geneeskunde en Tandheelkunde.  Hiermee bouw je een uitgebreid netwerk op en veel algemene kennis over de gang van zaken en uitdagingen binnen een grote organisatie als het UMCG. Het mooie aan de O&O raad is dat je ook écht invloed kan uitoefenen binnen de opleiding en de faculteit, omdat je op meerdere onderdelen wettelijk vastgelegd instemmingsrecht hebt.

De raad bestaat uit 14 leden, waarvan 7 studentleden en 7 personeelsleden. Dit is voor jou als kritisch meedenkende student de uitgelezen kans om mee te praten over het beleid op het allerhoogste niveau, veel te leren over bestuur & management en ontzettend veel nieuwe connecties op te doen! Daarnaast krijg je hiervoor ook een financiële vergoeding. Je kunt ervan uitgaan hiervoor, (afhankelijk van je functie & drukte van de periode) ongeveer 10-15 uur per week mee bezig te zijn.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan vóór vrijdag 1 maart 23:59 door je CV + motivatiebrief te mailen naar oenoraadsf@umcg.nl.

Mochten jullie nog vragen hebben over bijv. de verschillende functies of ons takenpakket, kunnen jullie altijd mailen om onder het genot van een kop koffie meer uitleg te krijgen. Wie weet tot snel!

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel