Nieuws

Sollicitaties novembercommissies

12 november 2018

Commissieleden gezocht voor Studiosi Mobilae!

Het is weer mogelijk te solliciteren voor een plekje in een commissie van Studiosi Mobilae! Voor de ActiviteitenCommissie, AlmanakCommissie en de WorkshopCommissie worden nieuwe commissieleden gezocht. Deelnemen aan een commissie biedt je de mogelijkheid om samen met je commissiegenoten uitdagende en verrassende activiteiten op touw te zetten. Hierdoor doe je op het gebied van organiseren en samenwerken veel ervaring op. Daarnaast bezorgen de commissieavonden en activiteiten je een hoop gezelligheid en is het een leuke manier om studenten uit andere jaarlagen te leren kennen! Hieronder vind je een beschrijving van de drie commissies waarvoor je nu kunt solliciteren. Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om van start te gaan? Twijfel dan niet en solliciteer! Dit kan door vóór zaterdag 24 november een mailtje met je sollicitatie te sturen naar sollicitatie@studiosimobilae.nl. Vermeld hierin:

  • Wie je bent
  • Voorkeur commissie(s)
  • Motivatie
  • Ervaring

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Joris Hasselaar
Bestuurslid Interne Zaken '18-'19
06-20820992
internezaken@studiosimobilae.nl

ActiviteitenCommissie (AC)
De AC organiseert een gezellige afsluiting voor het studiejaar met de fundag. Dit is een gezellige dag vol sport en spel, die de AC helemaal zelf in elkaar zet. Daarnaast mag je met funkamp al je creativiteit gebruiken om met zoveel mogelijk BW’ers een onvergetelijk weekend te beleven! Lijkt het je wat om deze mooie activiteiten te organiseren? Solliciteer dan nu voor de ActiviteitenCommissie!

AlmanakCommissie
De AlmanakCommissie zorgt ervoor dat er over een jaar voor alle leden een mooie almanak beschikbaar is. Hierin vind je wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en kun je een overzicht van alle leden bekijken. De almanak heeft elk jaar een leuk thema die de commissie zelf bepaalt. Zou je het leuk vinden om de almanak te maken en er je eigen draai aan te geven? Solliciteer dan nu voor de AlmanakCommissie!

WorkshopCommissie (WoCo)
Vind jij het leuk om workshops te organiseren voor Bewegingswetenschappers uit verschillende studiejaren? Dan is de WoCo iets voor jou! Je hebt de vrijheid om op zoek te gaan naar workshops die jullie interessant vinden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een workshop sporttapen of anatomie in vivo. Daarnaast organiseer je de jaarlijkse reanimatiecursus. Je kan nu solliciteren voor de WorkshopCommissie!

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisXsens