Nieuws

Symposium: Moving into the future

03 oktober 2018

Het symposium “Moving into the future” van Studiosi Mobilae op 29 november 2018 komt steeds dichterbij. 

Deze dag zal in het ochtendprogramma door verschillende sprekers een lecture worden gehouden, waaronder Marianne Timmer! Zij zal vertellen over hoe je je doelen kunt bereiken en je je potentie kunt waarmaken. Na de lectures zal een verzorgde lunch klaarstaan. Vervolgens zullen in kleinere groepen verschillende seminars plaatsvinden. De activiteit zal plaatsvinden in het UMCG en ongeveer van 9.30 tot 16.30 duren.

De inschrijving van deze activiteit zal maandag 8 oktober om 12.00 uur open gaan, en zal via de website verlopen. Klik HIER voor meer informatie over de lectures, de seminars en andere relevante informatie. 

Voor vragen kun je een mail sturen naar symposium@studiosimobilae.nl

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel