Nieuws

JV-leden gezocht!

10 september 2018

Studiosi Mobilae is weer op zoek naar studenten die deel uit willen maken van de JaarVertegenwoordiging (JV). Elk bachelorjaar heeft een eigen JV en voor de twee masterjaren is er één JV. 

Als JV vorm je de brug tussen de studenten en de opleiding. De JV ziet de kwalitatieve evaluaties van de vakken en de bijbehorende tentamens in. Deze evaluaties, in de vorm van een verslag, worden gemaakt aan de hand van de mening van studeten en een gesprek met de desbetreffende docent. De evaluaties worden aan de desbetreffende docent en de OpleidingsCommissie (OC) overhandigd. De JV is tevens het aanspreekpunt voor studenten bij eventuele problemen gedurende het studiejaar die een goede voortgang van het onderwijs in de weg staan. De JV signaleert deze problemen en bespreekt ze met de desbetreffende personen om tot en oplossing te komen. Als JV’er oefen je dus wel degelijk invloed uit op de opleiding!

Als JV’er doe je een heleboel vaardigheden op. Denk hierbij aan communicatieve vaardigheden maar ook kritisch nadenken, filteren van hoofd- en bijzaken en het gebruiken van de juiste verwoording. Daarnaast leer je de docenten erg goed kennen, kom je te weten hoe de opleiding in elkaar steekt en kan je meedenken over lopende zaken binnen de opleiding. 

Lijkt het jou nou leuk om actief bezig te zijn met de opleiding? Solliciteer dan voor de JV! Dit kan door vóór 15 september 17:00 een mailtje met een korte motivatie te sturen naar jvcoordinator@studiosimobilae.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Sjenna Oude Tanke
Kandidaatsvoorzitter ’18-‘19
06-38573495
jvcoordinator@studiosimobilae.nl

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel