Nieuws

Introductiekamp Bewegingswetenschappen 2018

22 juli 2018

Begin jij volgend jaar met de studie Bewegingswetenschappen te Groningen? Grote kans dat je vanuit de opleiding een informatiepakket over de opleiding, de studievereniging en het introductiekamp ontvangen hebt. Mocht je deze niet ontvangen hebben of kwijt zijn, lees dan even door! 

Studiosi Mobilae is de studievereniging Bewegingswetenschappen te Groningen. Deze studievereniging is er voor alle studenten Bewegingswetenschappen en organiseert zowel studie- als fungerelateerde activiteiten. Een van die activiteiten, die zeker het bezoeken waard is, is het introductiekamp! Jouw eerste kans om de eerste contacten op te doen onder je studiegenoten. Het kamp vindt plaats van 31 augustus tot 2 september op het heerlijke Schiermonnikoog.

Benieuwd geworden? Klik dan hier voor de informatiebrief over het introductiekamp, hier vindt je alle informatie oa. over de aanmelding. Let op! Je kan alleen mee op introductiekamp wanneer je lid bent geworden van Studiosi Mobilae. Klik hier voor het aanmeldingsformulier en doorlopende machtiging van Studiosi Mobilae. 

Mocht je nog vragen hebben dan kan je deze sturen naar bestuur@studiosimobilae.nl

Misschien tot eind augustus!

Namens het vijftiende bestuur der Studiosi Mobilae, 

Floor Grootenboer

 

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel