Nieuws

ISCOMS: inschrijving geopend!

04 april 2018

https://lh6.googleusercontent.com/3sokRDdKuGkkLzx-6MiimGzDyJ75fNRa_sw3JlTII5dkwbUpFlsdVHUlY41KNP1u04fkv2wYL99IGue2-gwRokk_pa5XiSYIA8fxxKeXe-MZ6OOTBv-m09cw3qGH7PXGnLRTOM4I-iCqM4M56wKom naar ISCOMS 2018!

*Met een bezoek aan ISCOMS zijn uren voor je Bachelor of Master Monitor te verdienen*  

 

De inschrijvingen voor de 25e editie van het International Student Congress Of (bio)Medical Sciences (ISCOMS) zijn geopend! ISCOMS zal dit jaar van 4 t/m 8 juni 2018 plaatsvinden in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

 

ISCOMS is een van de meest toonaangevende studentencongressen op het gebied van biomedische wetenschappen ter wereld. Dit jaar zullen onder andere prof. Ugur Sahin MD PhD, bekend om zijn onderzoek naar gepersonaliseerde vaccins tegen kanker en neurobioloog prof. Dick Swaab MD PhD alles komen vertellen over hun onderzoek! Daarnaast zullen studenten vanuit meer dan 60 landen hun onderzoek komen presenteren en zal er een interactieve operatie te zien zijn. Verder kun je deelnemen aan verschillende workshops, zoals gait analysis and fast motor actions and adaptations.

 

Schrijf je nu in op www.iscoms.com. We zien je in juni!

Sponsoren

't PakhuisSportief90Gelkinge 9Procare