Nieuws

Gezocht: adviserend student-lid raad van bestuur UMCG

20 maart 2018

Wil jij op hoog niveau meedenken over Onderwijs en Onderzoek? Wil jij de brug zijn tussen studenten en organisatie?

Als adviserend student-lid van de Raad van Bestuur van het UMCG, ook wel Faculteitsbestuurder (FB’er) of Assessor genoemd, praat je mee op het hoogste niveau binnen de organisatie van het UMCG. Het is een enorm boeiende en leerzame functie wat ook nog eens heel erg leuk is. Zelf ben ik nu bijna een jaar in mijn functie als adviserend student-lid van de Raad van Bestuur en nog steeds leer ik elke week weer nieuwe dingen. Je functies zijn erg afwisselend, je denkt mee in alle lagen van de organisatie en ontmoet ontzettend veel mensen. Met veel borrels en leerzame congressen een super leuke ervaring! Als FB’er zit je bij veel vergaderingen en ga je naar veel bijeenkomsten. Dit zorgt ervoor dat het voor jou erg inzichtelijk wordt hoe de organisatie functioneert en bij wie je waar en voor wat moet zijn. Je ontmoet veel verschillende mensen en je maakt tal van verschillende gelegenheden mee, binnen de faculteit, universiteit breed en op landelijk niveau. Ervaringen die stuk voor stuk uniek zijn om als student mee te maken.

Interesse in deze functie solliciteer dan vóór 30 april 2018!

Meer informatie is te vinden in de informatiefolder. Ook kun je een e-mail sturen naar studentlidrvb.umcg@umcg.nl

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel