Nieuws

Terugblik: Benefietweek

19 februari 2018

Beste Studiosileden,

 

Inmiddels is het alweer zo’n anderhalf week geleden dat de Benefietweek zijn eind bereikte. In deze week hebben we samen met jullie enorm veel geld opgehaald voor het Prinses Beatrix Spierfonds, waar wij, maar ook alle mensen met een spierziekte enorm blij mee zullen zijn.

Tijdens deze Benefietweek vond onder andere het spannende spel Gotcha plaats, welke dit jaar al meteen op de vroege maandagochtend leidde tot veel moorden. Na veel strijdlustigheid en een aantal laffe moordenaars die op woensdag het spel moesten verlaten, kreeg Luuk op donderdag zijn beste verjaardagscadeau ooit: hij won Gotcha! Als prijs mag hij samen met iemand anders gaan genieten van twee heerlijke burgers bij Bommen Berend.

En als we het dan toch over prijzen hebben, is er natuurlijk ook een winnaar gekomen uit het raadspel waarbij de lengte van het touw geraden moest worden. Tibo zat met zijn 1495 cm het dichts bij de daadwerkelijke lengte van 1482 cm en heeft daarmee koffie & gebak voor 2 personen gewonnen bij Black&Bloom!

 

Naast deze twee doorlopende activiteiten hadden we uiteraard ook het Openingsfeest op maandagavond in Club Kiwi, waarbij er veel verklede señors en señorita’s de dansvloer trotseerden. Met de slogan ‘bier drinken voor het goede doel’ zijn er een heel aantal drankjes verkocht waarmee we een mooi bedrag hebben opgehaald, toppers! Voor dit openingsfeest vond nog Running Drinking plaats, waar we in totaal met meer dan 50 deelnemers allerlei leuke spelletjes hebben gedaan bij ons thuis, met tot slot een eindspel op de Grote Markt. Volgens ons was dit zeer geslaagd en we hopen dat jullie ook erg genoten hebben. 

Op woensdagavond vond de veiling plaats, waarbij we weer eens gezien hebben dat de studenten van tegenwoordig redelijk wat te besteden hebben (ook al is het dan met wat hulp van Ome Duo). Er vlogen een aantal mooie veilingitems over de toonbank en de prijs voor de commissie met het meest originele veilingitem werd gewonnen door de IC! Die yoga aanboden gegeven door de heuse yoga-instructeur Adt.

De laatste activiteit vond op donderdagmiddag plaats, waarbij we met een kleine maar fanatieke groep een klimcursus kregen bij de ACLO. Met een groot aantal die via de klimmuur het plafond behaalden en een aantal daredevils die een vrije val durfden te maken, was ook dit een groot succes!

 

Naast alle deelnemers van deze activiteiten willen we ook de mensen bedanken die via onze doneerpagina gedoneerd hebben, die geld in de collectebus hebben gedaan en die eten gekocht hebben tijdens onze etensverkoop. Ook deze kleine beetjes hebben bij elkaar opgeteld flink wat geld binnengebracht. Ten slotte bedanken we ook graag de gulle ouders die tijdens de ouderdag afgelopen vrijdag nog een steentje hebben bijgedragen.

 

Wat ons betreft was het een geweldige Benefietweek, en we hopen dat ook jullie het erg naar jullie zin hebben gehad. Een voorlopige eindstand van het uiteindelijke bedrag dat we hebben opgehaald zullen jullie te zien krijgen op de ALV van 5 maart, en op de Facebookpagina. We willen jullie enorm bedanken voor jullie deelname!

 

Liefs,

De Benefiësta’s

Sponsoren

't PakhuisSportief90Gelkinge 9Procare