Nieuws

Graduate School of Medical Sciences

17 januari 2018

MSc Clinical and Psychosocial Epidemiology (CPE)

Are you looking for a Master’s programme and are you interested in carrying out research within the field of Public Health, Epidemiology, Psychiatry and/or Health Psychology? Then you might want to check out the two-year research Master’s programme Clinical and Psychosocial Epidemiology (CPE). CPE, embedded in both the University Medical Center Groningen and the University of Groningen, encourages students to develop as a researcher side by side with leading scientists in their field.
 

More information:

www.rug.nl/cpe
facebook.com/gsmedsciencesgroningen
gsms@rug.nl

---------------------------------------------------------------------------------------

MSc Medical and Pharmaceutical Drug Innovation (MPDI)

Ben jij geïnteresseerd in moleculair en translationeel medisch onderzoek? Van de pathofysiologie van ziektes tot de ontwikkeling van geneesmiddelen en hoe deze werken? 

Dan is de Topmaster Medical and Pharmaceutical Drug Innovation (MPDI) wellicht iets voor jou! Deze tweejarige master bereidt je voor op een carrière als een vooraanstaand wetenschapper op het gebied van biomedisch onderzoek. Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) heeft uitstekende faciliteiten voor (pharmaco)genomics, proteomics en vivo(animal) en vitro(cell) imaging. 

Meer informatie
Geïnteresseerd in MPDI?  Ga dan naar de website voor toekomstige studenten van de Graduate School of Medical Sciences. Hier vind je alle informatie over MPDI die je nodig hebt. Benieuwd naar de ervaringen van huidige studenten en alumni? De site biedt ook testiomonials en een panel van huidige studenten en alumni die graag al jouw vragen beantwoorden; listen to their stories and be inspired! Hou tevens de website van de Masterweek in de gaten voor aankomende voorlichtingen.

 

Sponsoren

't PakhuisSportief90Gelkinge 9Procare