Nieuws

Benefietweek

Benefietcommissie
11 januari 2018

Lieve leden,

 

Over een klein maandje is het zo ver, de jaarlijkse Benefietweek van Studiosi Mobilae staat weer op het programma. Van 5 tot en met 9 februari organiseren wij, de Benefiësta’s, een enorm leuke week vol activiteiten om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. En aangezien de tentamens dan achter de rug zijn, doen jullie daar vast graag aan mee. De inschrijving voor de activiteiten gaat 11 januari om 17.00 uur open en blijft tot 2 februari openstaan!

 

Wat staat er op het programma:

 

Dag

Tijd

Activiteit

Prijs

Maandag

 

19:00 uur – 22: 00 uur

Running Drinking

€7.50

 

22:00 uur – 04:00 uur

Openingsfeest “Knal met je Sambabal”

 

€2.00 (gratis bij deelname Running Drinking)

Woensdag

 

20:00 uur – .. : .. uur

Veiling Villa Volonté

Gratis

Donderdag

 

17:00 uur – 19:00 uur

Klimmen

€5.00

 

 

Natuurlijk is er ook weer een daverend spannende Gotcha waar iedereen voor €3.00 aan mee kan doen en verkopen wij elke dag eten en drinken waarvan de opbrengt naar het Prinses Beatrix Spierfonds gaat. (Brownies, broodjes knakworst, warme chocolademelk en poffertjes).

 

Wil je (kunnen) deelnemen aan alle activiteiten, wat korting krijgen en daarbij nog een goodiebag ontvangen met een boek, wat lekkers, een gratis etensbon voor de etensverkoop en een gratis lootje voor de loterij, dan kan je ook een passe-partout aanschaffen voor €15.00!

 

Schrijf je dus vooral in voor de activiteiten of kom een broodje knakworst halen en help samen met ons en het Prinses Beatrix Spierfonds spierziekten de wereld uit. Wil je gewoon geld doneren of wat extra info lezen over het fonds, dan kan dat via de onderstaande link:

https://www.spieractie.nl/actie/benefietactie-studiosimobilae?utm_source=kentaa&utm_medium=facebook&utm_campaign=prinses-beatrix-spierfonds

 

Ten slotte nog de functionele mededeling dat het betalen van zowel de activiteiten als het eten en het drinken contant kan, maar ook via afschrijving vanuit Studiosi.

 

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de Benefietweek!

 

Liefs,

De Benefiësta’s

Sponsoren

Bavaria Bierkoerier't PakhuisSportief90Gelkinge 9