Nieuws

EHBO-cursus

22 december 2017

Vanaf februari biedt Studiosi de mogelijkheid een EHBO-cursus te volgen! 

De cursus bestaat uit vier lesavonden en een examenavond. De lesavonden duren drie uur en vinden plaats op 14, 21, 28 februari en 7 maart, de examenavond staat gepland op 21 maart. Tijdens de lesavonden behandel je de theorie van de EHBO en oefen je de vaardigheden op je mededeelnemers en/of LOTUS-slachtoffers. Daarnaast is zelfstudie vereist. Hiervoor kun je het Oranje Kruis boekje (27e druk) aanschaffen, maar dit is niet verplicht.

Na het halen van het examen ontvang je een officieel Oranje Kruis EHBO-diploma. Een Oranje Kruis EHBO-diploma wordt door werkgevers geaccepteerd als een officieel document, dat daardoor een pro kan zijn in je verdere carrière. DIt diploma is geldig tot één jaar na afgifte. Het is daarom van belang dat je binnen een jaar na uitgifte een herhalingscursus volgt. Deze biedt Studiosi vanaf volgend jaar aan. 

De EHBO-cursus dient minimaal 9 deelnemers te hebben, en er is plek voor maximaal 14 personen. De prijs per persoon ligt tussen €80 en €100, afhankelijk van het aantal deelnemers. 

De kosten voor de EHBO-cursus worden door veel zorgverzekeringen (deels) vergoed. Kijk op zorgwijzer.nl om te controleren of je een vergoeding kunt aanvragen bij jouw zorgverzekering.

Je kunt je vanaf 22 december 13.00 uur inschrijven voor de EHBO-cursus en de inschrijving sluit op 24 januari. 

Sponsoren

Bavaria Bierkoerier't PakhuisSportief90Gelkinge 9