Nieuws

Nieuwe website

18 december 2017

Rondleiding over de nieuwe website

Beste bezoeker, welkom op de nieuwe website van Studiosi Mobilae! In samenwerking met Verenigingenweb hebben wij als bestuur afgelopen twee maanden hard gewerkt een goed werkende website te ontwikkelen. We zijn heel blij met het resultaat!

We hebben afgelopen maanden de inhoud van de website overgezet naar de nieuwe website en gekeken welke pagina’s verbeterd konden worden. Ook hebben we een aantal kopjes aangepast zodat de website overzichtelijker geworden is.

De website is van dezelfde ontwikkelaar als van de mobiele applicatie, met de inloggegevens van de applicatie kan je ook inloggen op de website. Wanneer je ingelogd bent kan onder mijn Studiosi op extra pagina’s komen zoals bestanden, ledenlijst, fotoalbum en de aftermovies.

Kijk vooral rond en we horen het graag mocht je nog op- of aanmerkingen hebben!

Liefs,

Bestuur Kalisvaart

Sponsoren

Bavaria Bierkoerier't PakhuisSportief90Gelkinge 9