Lidmaatschap Studiosi Mobilae

Wil je als eerstejaars bachelorstudent Bewegingswetenschappen lid worden van Studiosi Mobilae? Lid worden kan alleen indien je ingeschreven staat als student Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). In het inschrijfformulier dien je een bestand te uploaden, die je inschrijving bij Bewegingswetenschappen aan de RUG bevestigt. Gelieve het uittreksel van inschrijving voor de bachelor Bewegingswetenschappen aan de RUG te uploaden. Dit bestand is op 'Nestor' te vinden onder 'RUG tools' - 'Inschrijving en foto'. De contributie wordt jaarlijks door de Algemene Leden Vergadering vastgesteld en bedraagt jaarlijks € 16,-.

Velden met een * zijn verplicht.

Lidmaatschap Studiosi MobilaeOverige informatie

De almanak is het jaarboek met foto's en stukjes van verenigingen en commissies. Daarnaast bevat de almanak een ledenlijst met namen, adressen, geboortedata en telefoonnummers. 

Bij het aankruisen van 'Ik ga akkoord met het privacybeleid' bent u bewust van het privacybeleid en gaat u hiermee akkoord

Bij het aankruisen van 'Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden' bent u bewust van de algemene woorwaarden en gaat u hiermee akkoord.

Bij het aankruisen van 'Ik machtig Studiosi Mobilae' verleen je hierbij tot wederopzegging machtiging aan Studiosi Mobilae om de betreffende bedragen af te schrijven van uw rekening en ontvangt u hiervan tenminste één dag voor afschrijving bericht. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Sponsoren

Gelkinge9UMCGBelsimpelXsensSkiline