Boekenverkoop

Studiosi Mobilae zorgt ervoor dat jij voordelig je studieboeken kunt aanschaffen. Om het bestellen van de boeken voor jou zo gemakkelijk en voordelig mogelijk te maken, worden al onze boeken besteld bij Studystore. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Bestellen:

Het bestellen van de boeken gaat via onze eigen boekenshop op internet. Je bestelt per semester zelf de boeken die jij nodig hebt. Per jaar en per blok hebben wij de boeken die je nodig hebt voor je op een rijtje gezet. Je kunt de boeken bestellen via onze eigen boekenshop, klik hier.

Korting:  

Als lid van Studiosi Mobilae krijg je 14% korting op je internationale studieboeken en 10% op Nederlandstalige boeken.

Lid:

Je kunt alleen boeken met korting bestellen als je lid bent van Studiosi Mobilae. Je kunt lid worden, door dit inschrijfformulier in te vullen. Ben je geen lid en wil je wel boeken bestellen? Dit kan, maar in dat geval ontvang je geen korting. 

Bezorging:

De boeken, die je bestelt, worden gratis thuisbezorgd. Alleen de labjas, het boek 'Maths in Motion' en de klapper van Biomechanica worden niet thuisbezorgd. Normaalgesproken kan je deze ophalen bij de bestuurskamer van Studiosi Mobilae, in de kelder van de Faculteit Medische Wetenschappen (Antonius Deusinglaan 1). Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 is op dit moment nog niet precies duidelijk waar en wanneer deze boeken verkocht gaan worden. Zodra we meer informatie hebben, zullen wij die hier plaatsen. 

Betalen:

De betaling van de boeken zal via iDeal gaan.

Sponsoren

ProCareHet pakhuisBelsimpelXsensSkiline