Gangfeest

Datum:  woensdag 15 mei 2019

Op 15 mei is het weer zover: het beruchte gangfeest. Op deze avond zullen alle studenten van de medische faculteit met elkaar in zee gaan. Het belooft een spetterende avond te worden. Dit jaar is het thema “Losgaan in de oceaan”. Het feest vindt plaats in de Graanfabriek. Om 22.00 uur gaan de sluizen open en kunnen jullie het onderwaterparadijs betreden. Wees optijd, want de aangeboden fusten wil je niet missen. De deuren sluiten om 00.00 uur. Jullie zullen deze avond geen honger hoeven lijden, want ook onder water is er een foodtruck aanwezig.

De kaartverkoop gaat van start op 1 mei om 12.00 uur via de website van je vereniging. De entree is €3,- voor leden, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Neem dus vooral een introducé mee, de kosten hiervoor bedragen €4,-. Mocht je voor 14 mei geen kaartje weten te bemachtigen, dan kun je bij de deur nog een kaartje voor €4,- kopen met contant geld.

Het thema heeft dan wel een blauw karakter, maar een blauwtje wil je zeker niet lopen. Denk alvast goed na wie je nat gaat maken op 15 mei en trek je leukste thema-outfit aan!

We hopen jullie op deze prachtige avond te zien en er samen achter te komen hoe diep we kunnen zinken.

Schrijf je hier in voor het gangfeest!

Sponsoren

Gelkinge9ProCareUMCGHet pakhuisBelsimpel