Liefdadigheidsactivtiteit

Datum:  woensdag 30 mei 2018

Na ongeveer 3 maanden niks van ons gehoord te hebben, zijn de Benefiësta's back. En dit keer niet met een Benefietweek, maar met een heuse liefdadigheidsactiviteit.
Heb jij nou altijd al willen weten of jij beter bent dan de oudere generatie als het gaat om het spelen van spelletjes? Of lijkt het je gewoon leuk om de ouderen een gezellige middag te bezorgen? Dan is dit je kans!  Op woensdag 30 mei organiseren wij namelijk een spelletjesmiddag in verzorgingstehuis de Ebbingepoort. Tijdens deze spelletjesmiddag hebben we een hele zaal vol spellen klaarstaan, waaronder sjoelen, mens-erger-je-niet, ganzenbord, scrabble, rummikub en nog veel meer. We zullen zorgen voor een mix tussen studenten en ouderen waarbij het vooral gaat om plezier.
De middag zal duren van ongeveer 14:30 uur tot 16:00 uur en de inschrijvingen gaan open op donderdag 17 mei om 17:00 uur.
Na de spelletjesmiddag is er gelegenheid om samen met ons gezellig een hapje te eten bij het Pakhuis, dus lijkt je dit ook leuk dan kan je dat bij je inschrijving aangeven!
Je betaalt niks voor deze leuke activiteit, dus schrijf je snel in! 

Klik hier om je in te schrijven voor de liefdadigheidsactiviteit. 

Sponsoren

Sportief NegentigGelkinge9ProCareUMCGHet pakhuis