Acties

Onderstaande acties zijn alleen voor leden van Studiosi Mobilae. Kom langs in de bestuurskamer of stuur een mail naar externezaken@studiosimobilae.nl voor meer informatie.

 • Ledenkorting op Sportgericht
  Sportgericht is hèt vakblad voor Specialisten in Beweging. Zes keer per jaar brengt Sportgericht interessante artikelen op het snijvlak van o.a. training en coaching, sportrevalidatie, onderwijs en sportwetenschap. Sinds mei 2013 is Sportgericht ook sponsor van Studiosi Mobilae! Leden (zowel studenten als alumni) krijgen 10% korting op het abonnementsgeld. Als student betaal je dan maar € 40,50 i.p.v. € 45,- voor een jaarabonnement en als alumnus € 51,30 in plaats van € 57,

  Abonnee worden? Stuur een e-mail naar sportgericht@xs4all.nl met als onderwerp “nieuwe abonnee Studiosi Mobilae” en vermeldt daarin: je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mail adres en of je student of alumnus bent. LET OP: een abonnement op Sportgericht wordt standaard per kalenderjaar afgesloten, m.a.w. je krijgt de nummers die dat jaar reeds verschenen zijn nagestuurd (met een korting van 1 euro per nummer). Als je pas met ingang van het huidige nummer abonnee wilt worden moet je dat expliciet aangeven. Je kunt via het genoemde e-mail adres ook eerst een gratis proefnummer aanvragen. In de bestuurskamer hebben we meerdere exemplaren van Sportgericht liggen. Wil je dus even kijken of je het een interessant blad vindt? Kom dan even langs!

 • Korting op eten bij Tapasco & Cantina Mexicana:
  Zondag tot en met woensdag               : 20%
  Donderdag tot en met zaterdag            : 10%

 • Suitable: Korting bij het kopen van een volledig rokkostuum (€159.95)