VIB-does-SMdag Commissie

Dit jaar vindt de VIB-does-SMdag in Amsterdam plaats. Hieronder zie je wie deze mooie dag afgelopen jaar in Groningen hebben georganiseerd.


Lieve SM’ers en VIB’ers,

Dit jaar wordt de VIB-does-SMdag-vuur weer ontstoken in het mooie Groningen. Deze dag zal in het teken staan van gezelligheid en de bonding tussen Amsterdam en Groningen. Natuurlijk zal er ook traditioneel gestreden worden op het koningsnummer om de felbegeerde kwallebalbokalen. Momenteel bevinden beiden zich in het bezit van de SM’ers en wij zullen dit jaar een hevige strijd leveren om ze te behouden (hopelijk zonder ambulance!). ’s Avonds zullen we onze interverenigingiale vriendschap verbeteren onder het genot van vele biertjes en dansbare hitjes totdat de zon weer op komt!

Willemijn is de chef de mission van het comité. Deze natuurlijke leidster (komt uit Leiden) is van vele markten thuis. Naast dat ze kan shinen op het hockeyveld heeft ze de nodige commissie ervaring om deze dag in goede banen te leiden. Aan haar rechterhand staat Fieke: het talent van het comité.  Ook al is ze de jongste van het comité, met haar ervaring in het organiseren van toernooien zal zij ongetwijfeld alle plannen feilloos zwart op wit zetten. Mieke haar discipline is geld tellen. In tegenstelling tot Sepp Blatter is zij niet corrupt. Job is de oren, ogen en mond van de commissie. Met zijn Brabantse charmes en Amsterdamse verleden zorgt hij ervoor dat we deze Spelen ook spelers hebben. Tenslotte is er nog het dynamische duo Hannes en Tjeerd. Zonder geld geen Spelen. Niemand is veilig voor hun soepele praatjes (en zwoele blikken).

Tot in april!

Liefs,
Willemijn, Fieke, Mieke, Job, Hannes en Tjeerd


De VIB-does-SMdag Commissie 2015-2016 bestaat uit:

Willemijn Duivenvoorde (voorzitter)
Job Meijdam
Hannes Boeckhout
Fieke Uwland
Mieke de Jonge
Tjeerd de Leeuw

De VIB-does-SMdag Commissie is te bereiken via vibdoessm@studiosimobilae.nl