ActiviteitenCommissie

 


Met ontzag en angst kijkt Zeus vanaf zijn wolk naar beneden, want wat daar is ontstaan, is iets wat hij al lang vreesde. Een groep die hij niet bij kan benen.
Zijn mooie Griekse zwarte krullen wapperen in de wind. Het is Rik, de man die alle mannen en vrouwen verslindt. Ook al zegt hij vaak schoonheid zit niet van buiten, zal hij het zeker niet laten om zijn aantrekkingskracht te gebruiken. Met Joris als zijn trouwe hengst, die niet lang hoeft na te denken of hij meegaat op een nieuw avontuur. Hij zal meteen JAA roepen en klaar staan voor vertrek, maar niet zo snel als Eva, want dat is voor geen enkel mens weggelegd. Deze snelvoetige gaat iedereen voorbij. Wegrennen voor deze meid heeft dan ook geen zin.
Dan hebben we nog de lieve Dennis, die na een bestuursjaar nog niet klaar is met studiosi en zeker niet met het studentenleven. Een paar biertjes kunnen er bij Dennis altijd in! Graag zelfs, maar misschien is dat dan ook zijn AChilleshiel. Het zorgt wel voor de goede sfeer en gezelligheid, die zeker niet mag ontbreken binnen en buiten feesten.
De zorgzame, die met speer en schild ons zal behoeden voor gevaren is de enige echte EJ. Hij staat altijd klaar voor iedereen en zal niet uitwijken voor een hobbel op de weg. Aan zijn zijde staat Sjenna, die met haar vechtlust alles aan kan en onkwetsbaar is. Zij strijdt voor wat ze wil en komt nooit thuis met een nee. De meeste mensen knielen dan ook maar voor haar meteen.
Zeus heeft genoeg gezien en weet het wel. Hij moet zeker uitkijken voor dit top team.

De ActiviteitenCommissie (AC) voor het jaar 2016-2017 bestaat uit:

Rik Munters (voorzitter)
Dennis de Goeijen
Erik Jan Nab
Eva Postuma
Joris Hasselaar
Sjenna Oude Tanke

De AC is te bereiken via ac@studiosimobilae.nl.