Wetenschapskalender

In de wetenschapskalender staan symposia, congressen en andere activiteiten die te maken hebben met Bewegingswetenschappen of een aspect hiervan. Vaak wordt er een bedrag gevraagd om aan een van deze activiteiten deel te nemen. In dat geval kan je door een e-mail te sturen naar penningmeester@studiosimobilae.nl korting krijgen. Hoe hoog deze korting is, verschilt per activiteit. Heb je een leuke aanvulling voor de wetenschapskalender? Stuur dan een mailtje naar secretaris@studiosimobilae.nl.

- Labtechnology,  3 t/m 5 oktober 2017, Utrecht

labtechnology. nl/en/

Labtechnology is de vakbeurs voor professionals in het laboratorium. Op de beursvloer is de nieuwste laboratoriumtechnologie te vinden gecombineerd met producten ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden in en rond het laboratorium. Van management tot onderzoek en vice versa.

- Healthy Ageing Week, 7 t/m 15 oktober 2017, Groningen

Stralend honderd worden, hoe doe je dat? Is daar een recept voor? Je ontdekt het tijdens de Healthy Ageing Week van 7 tot en met 15 oktober in Groningen! Klik op deze link om te zien welke activiteiten, lezingen en workshops worden aangeboden. 

- Football Science Groningen Debat: De trainer van de toekomst

Welke eigenschappen moet een goede voetbaltrainer/coach bezitten?

Hoe ziet de trainer/coach van de toekomst er uit en hoe moeten toekomstige trainers/coaches worden opgeleid?

Dit zijn enkele vragen die centraal staan bij het volgende Football Science Groningen Debat met als thema ‘De trainer van de toekomst’. Namens het Sport Science Institute Groningen (SSIG) bent u van harte uitgenodigd om bij dit debat aanwezig te zijn.  

Deelname is gratis! U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar s.c.m.te.wierike@umcg.nl

 

VvBN Studentensymposium, 18 oktober 2017

Dit jaar vindt alweer de 18e editie van de jaarlijkse VvBN-Studentendag plaats. De Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (VvBN) organiseert deze dag zodat studenten Bewegingswetenschappen uit het hele land met elkaar in contact kunnen komen en kennis kunnen uitwisselen. De VvBN-studentendag vindt plaats op woensdag 18 oktober te Amsterdam.

Ontvangst: 10.30 uur
Presentaties starten vanaf 11.00 uur

De VvBN is daarbij nog op zoek naar studenten die hun bacheloronderzoek middels een poster willen presenteren en masterstudenten die hun masteronderzoek mondeling willen presenteren. Voor meer informatie kan je contact opnemen met studentendag2017@gmail.com. 
Houd voor meer informatie de volgende pagina in de gaten! https://www.facebook.com/events/143992532870121/

- KNGF congres/ Dag van de Fysiotherapeut, 4 november 2017, Utrecht

http://www.dvdf.nl/

Vrijdag 24 november is het weer zover. De Dag van de Fysiotherapeut. De dag waarop het KNGF-congres en het NVFK-congres plaatsvinden, de Fysio in Beeld, de Jaco den Dekkerprijs én de James Gerlag Prijs worden uitgereikt. Met een Ontmoetingsplein, een Wetenschapsplein én een volle beursvloer. Allemaal in DeFabrique in Utrecht. Het belooft een mooie dag te worden.

- ISCOMS 4 t/m 8 juni 2018, Groningen

Meer informatie volgt. Klik op deze link om naar de website van ISCOMS te gaan.