Wetenschapskalender

In de wetenschapskalender staan symposia, congressen en andere activiteiten die te maken hebben met Bewegingswetenschappen of een aspect hiervan. Vaak wordt er een bedrag gevraagd om aan een van deze activiteiten deel te nemen. In dat geval kan je door een e-mail te sturen naar penningmeester@studiosimobilae.nl korting krijgen. Hoe hoog deze korting is, verschilt per activiteit. Heb je een leuke aanvulling voor de wetenschapskalender? Stuur dan een mailtje naar secretaris@studiosimobilae.nl.

 

 

- European Congress on Sports Science, 5 t/m 8 juli 2017, Essen (Duitsland)

http://ecss-congress.eu/2017/17/

The European College of Sport Science is an international non-profit organization founded in Nice, France in 1995. Its purpose is the promotion of science and research, with special attention to the interdisciplinary fields of sport science and sports medicine.
The ECSS associates scientists committed to the ECSS mission by individual membership. By organizing annual scientific congresses the ECSS provides a networking platform to share your knowledge.

 

- Labtechnology,  3 t/m 5 oktober 2017, Utrecht

labtechnology. nl/en/

Labtechnology is de vakbeurs voor professionals in het laboratorium. Op de beursvloer is de nieuwste laboratoriumtechnologie te vinden gecombineerd met producten ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden in en rond het laboratorium. Van management tot onderzoek en vice versa.

 

- Technology for health, 10/11 oktober 2017, Den Bosch

https://technologyforhealth.nl/

Deze vakbeurs met congres is het jaarlijkse trefpunt voor professionals die betrokken zijn bij de ontwikkelfase van medical devices. Toeleveranciers, ontwikkelaars, serviceverleners en zorgprofessionals komen bij elkaar voor een jaarlijkse update, nieuwe projecten en contacten.

TFH cirkel NL

- KNGF congres/ Dag van de Fysiotherapeut, 4 november 2017, Utrecht

http://www.dvdf.nl/

Vrijdag 24 november is het weer zover. De Dag van de Fysiotherapeut. De dag waarop het KNGF-congres en het NVFK-congres plaatsvinden, de Fysio in Beeld, de Jaco den Dekkerprijs én de James Gerlag Prijs worden uitgereikt. Met een Ontmoetingsplein, een Wetenschapsplein én een volle beursvloer. Allemaal in DeFabrique in Utrecht. Het belooft een mooie dag te worden.