MasterCommissie


Aangezien een traditie nooit als doel heeft om verloren te gaan, geldt dat ook voor de traditie om het woord bier in de naam van de MasterCommissie te verwerken. Dat is de reden waarom wij, vrij vertaald, hebben gekozen voor de naam Wonderlijk Bier. Geheel in lijn met de wijze les die we stuk voor stuk van huis uit mee hebben gekregen: “Lieverd, je bent niet apart, je bent bijzonder”.

Het wonderlijke aan onze voorzitter Merle is dat ze als KEI-kindje wegwijs is gemaakt in Groningen door onze penningmeester Opa, bij een enkeling ook wel bekend als Jaroen. Nu de rollen zijn omgedraaid is Merles doel dit jaar om met name hem in het gareel te houden. Dat dat niet vanzelfsprekend is, moge duidelijk zijn, aangezien Opa na ruim zes jaar Studiosi enkel ervaring heeft met de ProCo. Het wonderlijkste aan Opa is daarom dat hij überhaupt een commissie doet. Als penningmeester is zijn doel dit jaar om bier aan te bieden tegen prijzen uit de tijd dat “de mandarijn nog een lekkernij, en een kratje nog van hout was”. Onze secretaris Sjoukje is ook verre van doorsnee. Nadat ze 7 jaar op een rij uitgeloot was voor BW, ondertussen uit verveling maar een opleiding tot basisarts heeft afgerond, heeft zij nu eindelijk een plekje bemachtigd in de master. Misschien nog wel wonderlijker echter, is dat zij Opa bijna in leeftijd evenaart. Als doel heeft Sjoukje om een echte diehard Studiosi’er te worden. De promotie zal worden verzorgd door Coen. Wonderlijk is dat hij dit jaar heeft hij zijn Volonté-carrière een halt heeft toegeroepen om zich volledig te richten op zijn nieuwe doel, het bevochtigen van de dorstige kelen van de BW masterstudenten. Last but not least but well wonderlijk: Sponsorcoördinator Marianne. Deze schone kan ontzettend goed zelf bier adten, echter wel pas als ze al tien bier achter de kiezen heeft. Haar doel is daarom persoonlijk, leren om ook het negende biertje in drie slokken naar binnen te mikken.

Wij, de MC, zullen ons dit jaar met veel plezier richten op ons doel om een aantal wonderlijke avonden met de masterstudenten te beleven.

Gegroet,
Mirabilum Cervisiam

De MasterCommissie voor het jaar 2016-2017 bestaat uit:

Merle Nijland (voorzitter)
Sjoukje Bouma
Coen Scheperboer
Jaroen Pieters
Marianne Becker

De MC is te bereiken via mc@studiosimobilae.nl