Commissieleden gezocht!

Het is weer mogelijk te solliciteren voor een plekje in een commissie van Studiosi Mobilae! Voor de ActiviteitenCommissie, AlmanakCommissie, VIB-does-SMdagCommissie en de WorkshopCommissie worden nieuwe commissieleden gezocht. Deelnemen aan een commissie biedt je de mogelijkheid om samen met je commissiegenoten uitdagende en verrassende activiteiten op touw te zetten. Hierdoor zul je op gebied van organiseren en samenwerken veel ervaring opdoen. Daarnaast zullen de commissieavonden en activiteiten je een hoop gezelligheid bezorgen en is het een leuke manier om studenten uit andere jaarlagen te leren kennen!

Hieronder vind je een beschrijving van de vier commissies waarvoor je nu kunt solliciteren. Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om van start te gaan? Twijfel dan niet en solliciteer! Dit kan door vóór zaterdag 18 november een mailtje met je sollicitatie te sturen naar sollicitatie@studiosimobilae.nl. Vermeld hierin:

  • Wie je bent
  • Voorkeur commissie(s)
  • Motivatie
  • Ervaring

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 

Helmy Douma

Bestuurslid Interne Zaken ‘17-’18

0618704128

internezaken@studiosimobilae.nl

 

ActiviteitenCommissie (AC)

De AC organiseert een gezellige afsluiting voor het studiejaar met de fundag. Dit is een gezellige dag vol sport en spel, die de AC helemaal zelf in elkaar zet. Daarnaast mag je met funkamp al je creativiteit gebruiken om met zoveel mogelijk BW’ers een onvergetelijk weekend te beleven! Lijkt het je wat om dit moois te organiseren? Houd die gedachte dan nog even vast, want in november kun je solliciteren voor de AC!

 

AlmanakCommissie

De AlmanakCommissie zorgt ervoor dat er over een jaar voor alle leden een mooie almanak beschikbaar is. Hierin vind je wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en kun je een overzicht van alle leden bekijken. De almanak heeft elk jaar een leuk thema, die de commissie zelf bepaalt. Zou je het leuk vinden om de almanak te maken en er je eigen draai aan te geven? Heb dan nog even geduld, in november kun je je aanmelden voor deze commissie!

 

VIB-does-SMdagCommissie

De zustervereniging van Studiosi, Vereniging In Beweging, ofwel VIB, zal komend jaar naar Groningen komen. Door middel van gemixte groepjes zullen BW’ers uit de twee steden elkaar leren kennen en aan leuke activiteiten meedoen. Daarnaast zal het jaarlijkse kwallebal-toernooi tussen de verenigingen plaatsvinden, waarbij wij natuurlijk de trofee in bezit zullen proberen te krijgen. Wil jij de leden van VIB een onvergetelijk dagje Groningen laten meemaken en een leuk programma voor de VIB-does-SMdag samenstellen? Wacht dan nog even tot november en solliciteer!

 

WorkshopCommissie (WoCo)

Vind jij het leuk om workshops te organiseren voor Bewegingswetenschappers uit verschillende studiejaren? Dan is de WoCo iets voor jou! Je hebt de vrijheid om op zoek te gaan naar workshops die jullie interessant vinden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een workshop sporttapen of anatomie in vivo. Daarnaast organiseer je de jaarlijkse reanimatiecursus. Je kan je in november aanmelden voor de altijd gezellige en uitdagende WoCo!