SpoCo: Beachvolleybal

18 september was het eindelijk zover, de jaarlijkse SpoCo activiteit stond weer op het programma. Dit jaar hebben wij er voor gekozen om te gaan beachvolleyballen. Met een lekker najaarszonnetje in ons gezicht vertrokken we vanaf de faculteit naar de ACLO. Bij de ACLO lagen de veldjes er fantastisch bij, klaar om omgeploegd te worden door een horde enthousiaste SM’ers!
Er werd deze middag gestreden door acht teams, elk van ongeveer vijf mensen. Het niveau lag erg hoog en er werden mooie punten gemaakt! Na anderhalf uur spelen kon er natuurlijk maar één winnaar overblijven: Floor, Roland, Lars, Nikolo en Marlies van harte gefeliciteerd met jullie overwinning op dit prestigieuze toernooi!
Als SpoCo willen we alle deelnemers bedanken voor jullie inzet, wij vonden het volleyballen een groot succes!