NIEUW: de ReportCommissie!

De ReportCommissie (RC) wordt opgericht! Een commissie waarin je gevarieerd aan de slag kan. Zo verkrijg je verschillende vaardigheden en doe je ervaring op met zaken als filmbewerking en het afnemen of uitwerken van interviews. Eigenlijk ben je met alles omtrent de verslaglegging van activiteiten van Studiosi Mobilae bezig! Deze nieuwe commissie start in oktober 2017 en houdt zich bezig met de volgende taken:  

  • Het uitbrengen van de ‘Bewogen’ (vier keer);
  • Het uitbrengen van de ‘In BW’ging’ (twee keer);
  • Het maken van aftermovies van een selectie van activiteiten van Studiosi Mobilae;
  • Het maken van de jaarfilm van alle activiteiten van het afgelopen jaar.
  • Het maken van foto’s en filmpjes van activiteiten van Studiosi Mobilae

De Bewogen is het verenigingsblad van Studiosi Mobilae dat ieder blok uitgegeven wordt. Het bevat onder andere korte verslagen van activiteiten van Studiosi Mobilae en verhalen van bewegingswetenschappers uit het werkveld. De In BW’ging is het verenigingsblad dat naar oud-studenten Bewegingswetenschappen wordt gestuurd.

De aftermovies duren enkele minuten en bevatten filmmateriaal van één activiteit van Studiosi Mobilae van het afgelopen blok. De jaarfilm geeft een impressie van de activiteiten van het afgelopen jaar en wordt dus gemaakt met filmpjes en foto’s van de activiteiten van Studiosi Mobilae!

Aan het begin van het commissiejaar zal een workshop plaatsvinden waarin je leert omgaan met het programma ‘InDesign’ voor de verenigingsbladen en met het programma ‘Windows Moviemaker’ voor het maken van de aftermovies en de jaarfilm. Gebruiken jullie liever een ander filmbewerkingsprogramma? Dan kan dat natuurlijk ook!

De RC bestaat uit acht leden, waarvan één de voorzitter is. Daarnaast zitten er in de RC één hoofdredacteur en één hoofdregisseur. De hoofdredacteur draagt de verantwoordelijkheid over de aftermovies en jaarfilm en de hoofdredacteur is verantwoordelijk voor de verenigingsbladen. Verder kun je aan de slag als secretaris, penningmeester, promotiecoördinator, sponsorcoördinator of algemeen lid.

Door oprichting van de ReportCommissie komen het Mediateam en de Redactie te vervallen.

Lijkt de RC of één van de andere commissies van Studiosi Mobilae je wat? Solliciteer dan vóór 23 september door een mailtje te sturen naar sollicitatie@studiosimobilae.nl. Vermeld hierin:

  • Wie je bent
  • Je motivatie
  • Voorkeur voor commissie(s)
  • Ervaring

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Helmy Douma

Kandidaatsbestuurslid Interne Zaken

06 18704128                       

internezaken@studiosimobilae.nl

 

Liefs van het kandidaatsbestuur,

Mirjam, Floor, Rienk, Helmy en Luuk