Welkom bij Studiosi Mobilae

Kom jij volgend jaar Bewegingswetenschappen studeren in Groningen? Dan is Studiosi Mobilae de vereniging voor jou. Klik op 'Lees verder'  voor meer informatie over de vereniging en schrijf je gelijk in voor het introductiekamp!

Beste student(e) Bewegingswetenschappen,

Leuk dat je je hebt aangemeld om Bewegingswetenschappen te gaan studeren in Groningen. Om het studeren nog aantrekkelijker en voordeliger te maken, is er voor jullie als student een studievereniging. Deze vereniging heet Studiosi Mobilae en is opgericht op 19 december 1985. Studiosi Mobilae is opgericht om de contacten tussen studenten uit de verschillende studiejaren te stimuleren. Dit doen we door het organiseren van vele gezellige, leuke en interessante activiteiten. Verschillende commissies organiseren deze activiteiten. Als lid van Studiosi Mobilae krijg je korting op de activiteiten of kun je er zelfs gratis heen.

Elk jaar vinden er veel activiteiten plaats, zoals een introductiekamp voor eerstejaars, een symposium (een dag met lezingen en workshops met een thema gerelateerd aan Bewegingswetenschappen), een buitenlandse excursie (afgelopen jaren o.a. naar Verona, Boedapest, Porto en Valencia), binnenlandse excursies (bijvoorbeeld naar FC Groningen, de KNRB of het NOC*NSF en verschillende revalidatiecentra zoals het Beatrixoord en Zorgspectrum Het Zand), wintersport, een reanimatiecursus en meeloopdagen met afgestudeerde bewegingswetenschappers. Daarnaast worden veel sport- en spelactiviteiten georganiseerd en kunnen de borrels en de feesten ook niet vergeten worden.

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om lid te worden. Je krijgt als lid bijvoorbeeld korting op je studieboeken, je kan goedkoop een labjas aanschaffen (die heb je nodig voor de practica in de snijzaal), je krijgt vier keer per jaar de Bewogen (het verenigingsblad) en je krijgt ieder jaar een almanak (een jaarboek met foto's en gegevens van alle leden).

Daarnaast word je als eerstejaarslid van Studiosi Mobilae in groepjes van ongeveer tien eerstejaars gekoppeld aan ouderejaarsleden. Deze ouderejaars zijn je Studiosi-ouders en bij hen kan je terecht met vragen over studeren, het studentenleven en Groningen, maar zij zijn er ook voor de gezelligheid! Tijdens je eerste tijd in Groningen zal je vaak met hen en je groepje afspreken om samen leuke dingen te doen, zoals samen eten en activiteiten van Studiosi bezoeken. Je zult merken dat je tijdens je studie veel in groepjes zult werken, je krijgt bijvoorbeeld practicumgroepen en een mentorgroepje. Je groep met de Studiosi-ouders en mede-eerstejaarsleden staat los van al deze studiegroepen en is echt bedoeld om jou snel een gezellige groep mensen om je heen te geven.

Genoeg redenen dus om lid te worden van Studiosi Mobilae en er met je studiegenoten een leuke studententijd van te maken. Het lidmaatschap voor Studiosi Mobilae kost €16,- per jaar.

In onderstaande formulieren vind je meer informatie over het lid worden van Studiosi Mobilae, online boeken bestellen en het introductiekamp.

Het machtigingsformulier en de doorlopende machtiging dien je in te vullen en op te sturen naar:

Studiosi Mobilae
Antonius Deusinglaan 1 – FA 34
9713 AV Groningen

Het  inschrijfformulier voor het introkamp en de andere introductie-activiteiten dien je in te vullen en op te sturen naar:

David Zijderveld
Gorechtkade 29b
9713 BD, Groningen

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op de introductiedag, het introductiekamp of tijdens het studiejaar. We wensen je nog een fijne vakantie en zien je graag in september!

Groetjes,

Het bestuur der Studiosi Mobilae 2016-2017,

Roland, Martijn, Timon, Evi en Ward

Voor vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht via: bestuur@studiosimobilae.nl

Machtigingsformulier lidmaatschap

Formulier doorlopende machtiging

Informatie en inschrijfformulier introkamp

Informatie boeken bestellen