Career Event

Op vrijdag 2 juni organiseerde Studiosi Mobilae, in samenwerking met het Centrum van Bewegingswetenschappen, het Career Event. Deze dag stond in het thema ‘BW wat kun je ermee?’. De dag begon met twee workshoprondes met tussendoor een lekkere lunch. De workshops werden verzorgd door Research Professionals en Career Services. Daarna begon het plenaire deel in de Faberzaal. Vijf alumni hadden tijd vrijgemaakt om de deelnemers en de tweedejaarsstudenten te vertellen waar ze terecht zijn gekomen na BW en hoe ze daar beland zijn. Na deze redelijk lange zit, was het tijd om even te chillen. Onder het genot van een drankje, bitterbal en nootjes konden de deelnemers nog een praatje maken de alumni die nog even bleven hangen. Het was een interessante en zeer geslaagde dag en we hopen dat alle deelnemers er wat aan hebben gehad!