BEC: Ljubljana

Het was ons een eer en waar genoegen om met een groep van vijfitg studenten de stad Ljubljana onveilig te maken. Door middel van de goede voorbereiding is het gelukt om de reis soepeltjes te laten verlopen. We zijn niemand verloren tijdens de fietstour, hebben geen boetes gekregen voor het zwemmen in een fontein en zijn heelhuids teruggekomen van het raften. Ook het contact met de sportfaculteit van Ljubljana is erg voorspoedig verlopen. We kregen jaloersmakend veel praktijkgerichte sportruimtes te zien, voorzien van high-tech meetapparatuur. Wij kijken als commissie met alleen maar positieve herinneringen terug op de reis en wij hebben vernomen dat dit voor de deelnemers ook geldt. Namens de BECsplorers willen wij graag iedereen bedanken voor hun enthousiaste deelname aan deze reis!