Overlijdingsbericht lid T.M.F.V. Archigenes

Met groot ongeloof hebben wij te horen gekregen dat student Tandheelkunde Laurens Lo op dinsdag 4 april is omgekomen bij een brand in zijn huis. Laurens was naast eerstejaars tandheelkundestudent ook actief lid binnen Archigenes en lid van het Groninger Tandheelkundig Heeren Dispuut Apollonia.

Momenteel is de studievereniging T.M.F.V. Archigenes in rouw en zijn wij als naast bestuur in een periode van medeleven.
Tot de dag van de begrafenis is er een gedenkruimte op de tussenverdieping in lokaal 3216-T05. Donderdag 6 april zal er om 17.30 uur een samenkomst zijn in de Keuningzaal ter nagedachtenis aan Laurens. Iedereen die wil is hierbij welkom.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Laurens die hem nu moeten missen. Wij wensen hen allen veel sterkte.

Leave a Reply