Inschrijving ISCOMS 2017 geopend!

De inschrijvingen voor de 24e editie van het International Student Congress of (bio)Medical Sciences (ISCOMS) zijn geopend! ISCOMS zal dit jaar van 6 t/m 9 juni 2017 plaatsvinden in het Universitair Medisch Centrum Groningen.

ISCOMS is een van de meest toonaangevende congressen op het gebied van biomedische wetenschappen ter wereld. Dit jaar biedt ISCOMS studenten onder andere de unieke kans om twee lezingen van Nobelprijswinnaars te bezoeken. Zowel prof. Ben Feringa, die afgelopen jaar de Nobelprijs ontving, als prof. Sir Tim Hunt zullen dit jaar een keynote lecture geven! Daarnaast zullen studenten vanuit meer dan 60 landen hun onderzoek komen presenteren en zal er een live operatie te zien zijn. Verder kun je deelnemen aan interactieve workshops, zoals ‘Gait analysis in patients with Gait disorders’, ‘Transesophageal echocardiogram (TEE)’ en ‘Speeddating with researchers’.

Schrijf je nu in op www.iscoms.com

Leave a Reply