Skills Lab Battle

Vanaf academisch jaar 2017-2018 wordt het vak Skills Lab toegevoegd aan het curriculum van Bewegingswetenschappen. Het CBW is hiervoor opzoek naar uitdagende en relevante opdrachten, waardoor tweedejaars-bachelorstudenten leren werken met State-of-the-art meetapparatuur en -methoden. Het CBW wil ouderejaarsstudenten de kans bieden om kennis te maken met deze meetapparatuur tijdens de Skill Lab Battle. Op deze dag zullen verschillende bedrijven hun state-of-the-art meetinstrument presenteren. Vervolgens gaan de deelnemers in groepjes van vijf studenten bewegingswetenschappelijke opdrachten bij de meetinstrumenten bedenken en ontwikkelen. Gedurende de dag lopen coaches van verschillende bedrijven rond om de groepjes te assisteren. De groep die aan het eind van de dag de beste pitch geeft en de beste opdracht heeft bedacht, wint €200,-. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname voor deze dag.

Programma in het kort:

9.00 uur -  Inleiding - Boeringzaal
9.15 uur - Introductie bedrijven en apparatuur (+/-6 minuten per bedrijf) - Boeringzaal
10.00 uur -  Uitwerken opdrachten (1) - ADL 2, derde verdieping
12.15 uur - Lunch
13.00 uur - Uitwerken opdrachten (2) - ADL 2, derde verdieping
16.30 uur - Pitch (max 4 minuten) - Boeringzaal
17.15 uur - Prijsuitreiking - Boeringzaal

Voor meer informatie, ga naar www.dataskills.nl.

Leave a Reply