Thialf

Op 1 maart trapte de BIC ’16-’17 af met de eerste activiteit. Een groep van 50 enthousiaste bewegingswetenschappers reisde af naar het vernieuwde Thialf. Onderweg zat de stemming er al goed in, dankzij quizmasters Fieke en Annemieke. Aangekomen bij Thialf begonnen we met de rondleiding door het ijsstadion. Van het topsportgedeelte tot de lounges en de Zamboni’s, alles kwam aan bod. Na de rondleiding vertelde Bjorn de Laat over zijn werkzaamheden als bewegingswetenschapper binnen de shorttrack. Tot slot kregen de deelnemers een workshop van Inge Stoter over het op de markt brengen van producten die wij als bewegingswetenschapper kunnen ontwikkelen. Na een leuke en leerzame dag is iedereen weer veilig met de bus thuisgebracht door buschauffeur Roelof.

Liefs,

De BlICkvangers

Leave a Reply