Ouderdag

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat we vele ouders mochten verwelkomen op de universiteit. Een dag die met name in het teken stond van de ouders van de studenten. Eén dag mochten de ouders een kijkje nemen waar hun kind zich nou eigenlijk allemaal mee bezig houdt.  De dag begon meteen al goed met enkele interessante mini- colleges, waarbij de ouders eindelijk echt konden zien wat hun kind nu eigenlijk met deze studie kan later. Een vraag die vaak lastig te beantwoorden is als student(e) BW. Voor de student was het een mooie mogelijkheid om te ontdekken hoe je nu eigenlijk al die kennis die je op doet kunt gaan gebruiken in de praktijk. Al met al was het een interessante ochtend die voor beide partijen de ogen deed openen. Na een geslaagde lunch met overheerlijk gevulde wraps, was het alweer tijd voor het middagprogramma. Met vijf workshops  in verschillende thema's gegeven door verschillende studenten, ex-studenten of docenten, werd het een afwisselende middag. Van jong tot oud was er een uitdaging. Waar bij de schaatsworkshop de ouder op de proef werd gesteld, was het bij de loopbandworkshop  aan de studenten om het evenwicht te bewaren. Naast dat de anatomische kennis van de ouder op een rijtje werd gezet in de snijzaal, kon ook de student zijn of haar kennis weer even opfrissen. En was je al niet duizelig geworden bij de draaiende stoel van fysiologie, dan werd je dat wel bij alle moeilijke termen die bij de matlabworkshop om je oren werden gegooid. Gelukkig kon je onder het genot van een kopje koffie weer even bijkomen in de bk. Al met al was het een geslaagd middagprogramma die goed werd afgesloten in Cafe de Toeter! Wij als Introductie Commissie kunnen terugkijken op een erg leuke en geslaagde dag.
 

 

Liefs,
De IntroductieCommissie
 

Leave a Reply