Benefietweek

Van 6 t/m 10 februari vond de benefietweek van Studiosi plaats voor het Fonds Gehandicaptensport. Op maandag gingen we van start met een spannend beerpongtoernooi. Na zeven wedstrijden trok het team Femoralis Medialis aan het langste eind en was er een winnaar!  Na het toernooi werden de tafels opgeruimd en werd er tot in de late uurtjes doorgefeest om het begin van de benefietweek te vieren. Op dinsdag vond de officiële benefietveiling plaats. Er werd geboden op tickets voor een escaperoom, een rondleiding door een bierbrouwerij en vele commissiemixjes. Uiteindelijk is op de veiling meer dan €2000,- opgehaald voor het Fonds Gehandicaptensport! Op de donderdag vond het middagspel ‘Wie is de Benefietmol?’ plaats. In drie teams probeerde men in allerlei gekke opdrachten de mol te ontdekken. Het was een leuke, spannende en gezellige middag! Gedurende de hele week konden studiosileden het aantal bierdopjes in een pot raden, werden er muffins verkocht en werd er Gotcha gespeeld. Inmiddels zijn we aangekomen bij de laatste tien deelnemers en wordt het steeds spannender! Al met al heeft iedereen genoten van de benefietweek en is veel geld opgehaald voor het Fonds Gehandicaptensport. Hoeveel precies? Houd daarvoor onze facebookpagina in de gaten…

Wij hebben ervan genoten en willen jullie bedanken voor jullie bijdrage aan het Fonds Gehandicaptensport!

De BenfietCommissie ’16-‘17

Leave a Reply